EuroAgentur www.hotelkraskov.cz

Jídelní lístek

Předkrmy a polévky

Hlavní jídla

Dezerty


Seznam alergenů (publikovaný ve směrnici 2000/89 ES od 13.12.2014 směrnicí 1169/2011 EU)

1. Obiloviny obsahující lepek (pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich)
2. Korýši a výrobky z nich
3.Vejce a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
7. Mléko a výrobky z něj
8. Skořápkové plody (mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich)
9. Celer a výrobky z něj
10. Hořčice a výrobky z ní
11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
12. Oxid siřičitý a siřičitany vƒkoncentrátech vyšších 10mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno SO2
13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
14. Mekkýši a výrobky z nich

Copyright © 2007-2024 EuroAgentur Hotels&Travel a.s.